Om oss

Vi är ett positivt team som gör allt för att du som patient ska känna dig väl omhändertagen och få optimal vård.

Personal på mottagningen

 

 • Tom Eriksson

  Tom Eriksson

  Särskilda intresseområden är protetik, allmäntandvård och kirurgi. Genom kontinuerliga vidareutbildningar håller jag mig uppdaterad.

 • Daniel Hammarström

  Daniel Hammarström

  Har bred erfarenhet inom allmäntandvård, protetik och kirurgi. För mig är det viktigt att alla behandlingar håller högsta kvalitet så att både du och jag blir nöjda.

 • Moni Al-Bayatti

  Moni Al-Bayatti

 • Ulrika Oskarsson

  Ulrika Oskarsson

 • Anne Brasjö

  Anne Brasjö

Företagsfakta

Vår branschorganisation Vårdföretagarna Almega förespråkar att företag inom välfärden (skola, vård & omsorg) öppet visar företagsfakta. Syftet är att visa att vi privata aktörer inom välfärden arbetar minst lika hårt och seriöst som våra offentliga kollegor. Vi följer samma högt ställda krav och riktlinjer och vill gärna bidra till transparens och öppenhet. Därför har vi kompletterat vår hemsida med nedanstående information.

Kontaktuppgifter

D Hammarström AB och T Eriksson AB

Övre Husartandläkarna
Övre Husargatan 21A
413 14 Göteborg
Telefon 031-711 90 10
E-post: info@ohtgbg.se

Basfakta

Totalt fler än 3 000 listade patienter, juni 2019.
Företaget bedriver allmäntandvård och är anslutna till Försäkringskassan. Vi är medlemmar i Privattandläkarna, www.ptl.se . Vi finns registrerade hos IVO (Inspektionen för vård och omsorg). Vi har avtal för barn och unga vuxna med Västra Götalandsregionen.

Personal

Vi är 5 medarbetare på kliniken, 2 män och 3 kvinnor.
Kollektivavtal är tecknat med Vårdföretagarna Almega.

Företagsledning & ägare

På Allabolag.se finns mer information om D Hammarström AB och T Eriksson AB.
Ägare: Daniel Hammarström och Tom Eriksson.

Kvalitet

Vår målsättning är att vara det självklara valet för kunder med höga krav på omhändertagande och kvalitet. För att kunna leva upp till både era och våra egna högt ställda förväntningar arbetar vi kontinuerligt och systematiskt med kvalitetsarbete. Vi följer de riktlinjer som satts upp av TLV (Tandvårds och läkemedelsverket), Socialstyrelsen, Strålsäkerhetsmyndigheten, Försäkringskassan, Västra Götalandsregionen och Miljöförvaltningen Göteborg.