Om oss

Vi är ett positivt tandvårdsteam mitt i Göteborg som gör allt för att du som patient ska känna dig väl omhändertagen och få optimal vård. Vi har bred kompetens och utför allt typ av tandvård så som allmän tandvård, akut tandvård, estetisk tandvård samt tandimplantat

Personal på mottagningen

 

 • Tom Eriksson

  Tom Eriksson

  Tom är en kunnig tandläkare som har många års erfarenhet inom tandvård. Särskilda intresseområden är protetik, allmäntandvård och kirurgi. Tom är en person som ständigt vill hålla sig uppdaterad och ser till att utbilda sig kontinuerligt.

 • Daniel Hammarström

  Daniel Hammarström

  Daniel har bred erfarenhet inom allmäntandvård, protetik och kirurgi. Han lägger yttersta vikt på att alla behandlingar håller högsta kvalité så att både han och patienterna blir nöjda.

 • Elöd Tanko

  Elöd Tanko

  Tog sin tandläkarexamen år 2018 vid Göteborgs universitet. Elöd drivs av att jobba med människor, ge bästa möjliga service och har erfarenhet av att omhänderta tandvårdsrädda patienter. Som tandläkare har han gedigna kunskaper om det senaste inom modern tandvård och strävar alltid efter att erbjuda optimal tandvård. Specialintressen: Kirurgi, rotfyllningar, estetisk tandvård

 • Jenny Blom

  Jenny Blom

  Jenny är en positiv person som alltid har ett leende på läpparna. Hennes sprudlande personlighet smittar av sig på både patienter och kollegor vilket skapar en avslappnad atmosfär för patienterna. Förutom att hon är väldigt skicklig i sitt arbete så är hon uppmärksam på detaljer för att säkerställa att allt går smidigt.

 • Anne Brasjö

  Anne Brasjö

  Anne är en erfaren tandsköterska som ger trygghet på kliniken och kan hantera de flesta situationer med lugn och självförtroende. Ringer du till oss är det oftast Anne du får prata med då hon sköter det mesta i receptionen.

 • Moni Al-Bayatti

  Moni Al-Bayatti

  Moni är en expert på tandstensborttagning, tandrengöring och ge råd om munhygien. Hon är mycket noggrann och kan ge personlig rådgivning för att på bästa sätt upprätthålla god tandhälsa.

Företagsfakta

Vår branschorganisation Vårdföretagarna Almega förespråkar att företag inom välfärden (skola, vård & omsorg) öppet visar företagsfakta. Syftet är att visa att vi privata aktörer inom välfärden arbetar minst lika hårt och seriöst som våra offentliga kollegor. Vi följer samma högt ställda krav och riktlinjer och vill gärna bidra till transparens och öppenhet. Därför har vi kompletterat vår hemsida med nedanstående information.

Kontaktuppgifter

D Hammarström AB och T Eriksson AB

Övre Husartandläkarna
Övre Husargatan 21A
413 14 Göteborg
Telefon 031-711 90 10
E-post: info@ohtgbg.se

Basfakta

Totalt fler än 3 000 listade patienter, juni 2019.
Företaget bedriver allmäntandvård och är anslutna till Försäkringskassan. Vi är medlemmar i Privattandläkarna, www.ptl.se . Vi finns registrerade hos IVO (Inspektionen för vård och omsorg). Vi har avtal för barn och unga vuxna med Västra Götalandsregionen.

Personal

Vi är 6 medarbetare på kliniken, 3 män och 3 kvinnor.
Kollektivavtal är tecknat med Vårdföretagarna Almega.

Företagsledning & ägare

På Allabolag.se finns mer information om D Hammarström AB och T Eriksson AB.
Ägare: Daniel Hammarström och Tom Eriksson.

Kvalitet

Vår målsättning är att vara det självklara valet för kunder med höga krav på omhändertagande och kvalitet. För att kunna leva upp till både era och våra egna högt ställda förväntningar arbetar vi kontinuerligt och systematiskt med kvalitetsarbete. Vi följer de riktlinjer som satts upp av TLV (Tandvårds och läkemedelsverket), Socialstyrelsen, Strålsäkerhetsmyndigheten, Försäkringskassan, Västra Götalandsregionen och Miljöförvaltningen Göteborg.