Startpost 3

Känn dig som hemma i våra ljusa sekelskifteslokaler. Kom gärna tidigt och slappna av en stund i vårt fina väntrum innan ditt besök. Här kan du läsa en tidning, ett magasin eller förse dig med en rykande varm espresso medan du väntar på din tur. Välkommen!


Startpost 2

Vårt mål är att du ska bli helt nöjd med din behandling hos oss. Vi tar oss därför tid för dig och lyssnar på dina tankar och förväntningar. Därefter informerar vi noga om vilken behandling vi rekommenderar och vad som är möjligt i just din situation. Du får ett kostnadsförslag på den planerade behandlingen och kan i lugn och ro fundera hemma innan du bokar nästa besök. Ofta finns det flera behandlingsalternativ, vi anpassar behandlingen efter dina önskemål.


Startpost 1

På Övre Husartandläkarna prioriterar vi alltid högsta kvalitet för att du ska bli nöjd, inte bara idag utan även i många år framöver. Vi ligger i framkant när det gäller kunskap, teknik och utrustning och jobbar ständigt för att hålla oss uppdaterade för att du ska få bästa möjliga vård. Ett attraktivt leende och ett funktionellt bett är viktigt för de flesta. Hör av dig till oss så hjälper vi dig när du behöver det!